E-Book

Saya merupakan seorang yang suka membaca. Sejak kecil lagi saya sudah membaca berbagai-bagai genre novel dan buku. Ada buku permainan (“game book – science fiction”), ada majalah, ada novel cerita melayu, ada motivasi (“self-help”).
 
Walau bagaimana pun kegilaan saya ini ada kesan sampingannya. Apabila saya fokus dalam pembacaan, mata akan perlukan belaian. Selepas banyak tumpuan dalam membaca selama seminggu secara khusyuknya, mata memohon belaian si kaca mata untuk mengelakkan tekanan pada mata dan sakit kepala.
 
Akan tetapi kesan sampingan ini tidak menjadi penghalang kepada kegilaan saya terhadap bacaan. Samada buku, internet atau buku elektronik (“e-book”). Oleh kerana kegemaran yang sukar dibendung ini, saya akhirnya memilih berkongsi rahsia yang saya temui bersama pembaca blog kesayangan saya.

————————————————————————————-

Alhamdulillah, berkat mengamalkan hampir 80%
ilmu dari mentor dan rakan-rakan. Rezeki mewah menyapa diri, ilmu makin
mudah mengalir ke mari.

Alhamdulillah, syukur atas nikmat yang tak terhingga oleh-Nya. Akhirnya saya akur atas kesahihan azimat murah rezeki melalui:
1) Derma harian,
2) Solat dhuha,
3) Solat tahajjud, dan beberapa lagi tips hebat.

Alhamdulillah. Saya dapat rasakan derasan rezeki makin terbuka.

PS: Percaya atau tidak sehingga hari ini saya masih meneruskan derma
harian dan masih boleh shopping buku baru dan makan hingga kenyang.

Lihat tarikh transaksi. Ingin tahu rahsianya? Dapatkan e-book ini. Dijamin pulangan lumayan dan hidup lebih berkat. Ebook yang mengubah hidup saya, 9 Formula Pantas Seru Rezeki

 

 

——————————————————————————————————

Klik untuk mengetahui

rahsia kepintaran orang-orang yang hebat!

Asas Perniagaan Internet
Siri 2 – RM29.90 MYR Siri 3 – RM29.90 MYR Siri 4 – RM29.90 MYR